Hummus van cannellinibonen
Perfect met warm pitabrood of knoflookbrood, maar ook lekker met prei uit de oven
Notengehakt
Champignons gevuld met kruiden
Sushi van asperges
Spaanse amandel en uiensoep
Piripiri-oesterzwammen
De oesterzwam is een geweldig producten om mee te werken, omdat hij vanwege zijn textuur zo ontzettend veelzijdig is. Bereid met piripiri-kruiden brengen oesterzwammen pit en vlezigheid in een maaltijd. Ze lijken erg veel op kippenvlees met krokant vel, als je ze goed roostert. Echt heel bijzonder. Lekker als bijgerecht bij allerlei soorten groenten, rijst […]
Knolselderij-scallops
Als je van creatief koken houdt is dit een leuk recept om eens uit te proberen. Knolselderij is eenmooie grote groente die je makkelijk in allerlei vormen kunt snijden. Door er kleine schijfjesvan te maken kun je een sint-jakobsschelpeffect creĆ«ren. Ze worden vervolgens gesmoord metplantaardige boter, waardoor ze een botermalse textuur krijgen. Zo maak je […]
Bernaisesaus
Bearnaise is een klassieke saus op basis van een wijnreductie mel dragon, en heerllik bij allerlei soorten groenten. Het is nel als mayonaise een saus die zich vorml op basis van een ernulsificalieproces, maar clan voor warme bereidingen.