Wie ben ik

Marijke Stokking

Als kind was ik al te vinden in de keuken om allerlei recepten uit te proberen. In de tuin hielp ik mijn vader de wortels uit de grond te trekken. Deze passie voor voeding en planten is altijd gebleven. Mijn jeugd in Indonesiƫ en Iran heeft zeker hier aan bijgedragen. De mensen staan in die landen nog veel dichter bij de natuur dan hier in Nederland.

Vanaf mijn jonge jaren heb ik al uit de natuur gegeten. Tijdens mijn vele wandelingen in ongerepte natuur verzamelde ik altijd al kruiden en planten voor mijn avondmaal.

Na mijn studie tot meester herborist heeft deze passie zich voortgezet en deel ik deze door met groepen de natuur in te gaan om wilde planten en kruiden te plukken en daar maaltijden mee te bereiden.

Het gebruik van kruiden is een belangrijk deel van mijn leven. Ik gebruik ze voor mijn uiterlijke en innerlijke verzorging. Dat wil ik graag delen met jou zodat jij ook weer een stukje dichter bij de natuur kunt komen voor een beter en gezonder leven.