Plantaardig koken

Datum: 25 April 2023
Aanvang: 17:00 uur
Locatie: Kookstudio de Heren van Montfort
Adres: Markt 2b, Montfort

Duurzaamheid begint bij jezelf. Wat je niet gebruikt hoeft ook niet geproduceerd te worden. Het produceren van dierlijke producten voor consumptie zijn een zwaardere belasting voor de aarde dan plantaardige. Als je dus veganistisch (plantaardig) gaat eten dan help je zo mee aan een duurzamere toekomst.

Er zijn ontelbare plantaardige gerechten die heerlijk zijn dus je hoeft vlees en andere dierlijke producten helemaal niet te missen. Wil je weten hoe je met alleen plantaardige ingrediënten een heerlijke maaltijd op tafel zet dan kun je deelnemen aan de IVN-workshop ‘plantaardig koken’ die in april wordt gegeven door Marijke Stokking in de kookstudio van ‘de Heren van Montfort’ te Montfort.

De workshop bestaat uit 2 delen. Eerste deel is een wilde kruiden wandeling met uitleg over eetbare wilde planten en kruiden. Het tweede deel is in de kookstudio aan de slag met het bereiden van een aantal heerlijke veganistische gerechten die uiteraard ook opgegeten gaan worden door de deelnemers. De buitenles is niet verplicht maar wel aan te raden.

Nog maar enkele plekken vrij:
Aanmelden kan per email via: rene.horsten@ivnroermond.nl

Kookcursus-9232