Ingrediƫnten

2 grote courgettes
1 zoete aardappel
500 gram spinazie
1 pakje biologische tomatensaus met basilicum
1 pakje Feta
olijfolie
parmezaanse kaas
1 knoflookteen
zout en peper

Bereiding

Maak een dikke puree van de zoete aardappel met de teen knoflook. Met een scherp mes dunne plakken in de lengte maken van de courgettes. Deze plakken kort grillen in een pan. De spinazie met aanhangend water kort koken en daarna goed laten uitlekken.
In een ovenschaal een scheutje olijfolie om in te vetten, daarna de tomatensaus als bodem er in gieten.
Op een snijplank de plakken courgette leggen, daarop komt een laagje zoete aardappelpuree, daarna een laagje spinazie en daarop verkruimelde Feta.
Oprollen en op de korte kant in de laag tomatensaus zetten. Probeer een schaal te vinden waar de rolletjes rechtop in passen, zodat ze niet omvallen. Bestrooi met wat Parmezaanse kaas.
In een oven van 180 graden een half uurtje bakken.

Serveertip

Serveer met rijst of korte pasta en een groene salade.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *