Ingrediënten brownies

350 gram zoete aardappelpuree
110 gram rijstmeel
50 gram cacaopoeder
1/2 theelepel bakpoeder
2 biologische eieren
200 ml ahornsiroop
1/2 theelepel vanille-extract
140 gram kokosolie, gesmolten

Bereiding brownies

  1. Doe het water met alle specerijen in een grote pan en laat tien minuten zachtjes koken.
  2. Doe na tien minuten de melk erbij en laat nogmaals tien minuten koken.
  3. Zeef de vloeistof en breng over in mokken. Voeg naar smaak honing toe en strooi nootmuskaat poeder erover.

Ingediënten topping

20 gram rauwe of gewone cacaopoeder
4 medjooldadels
1 rijpe avocado
50 ml ahornsiroop
granaatappelpitjes

Bereiding topping

Mix alle ingrediënten tot een smeuïg zalfje en smeer een laag op de brownies. Strooi er ter decoratie granaatappelpitjes over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *